NUTRIVIV
Sanatatea hraneste viata

Ghid de Chimie Organica pentru Bacalaureat

0 313

Pentru ca vrem sa fim alaturi de oamenii frumosi, talentati, constiinciosi si perseverenti, astazi vom sustine un tanar din Bucuresti, cu vise mari, care isi doreste o specializare in tainele chimiei. Cristian-Alexandru Bogaciu este un tanar student la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Biologie, in varsta de 19 ani, avand ca specializare Biochimia si a participat la diferite evenimente pe aceasta tema, unul dintre acestea fiind Competitia Odysseus din Liberec, Republica Ceha – https://www.odysseus-contest.eu/.

Pentru ca este pasionat de chimie si isi doreste sa ii ajute pe toti cei care impartasesc aceasta pasiune, Cristian a dezvoltat un Ghid de Chimie Organica cu o structura unică, de tip întrebare – răspuns ( 300 de întrebari și rezolvări complete ce vizează întreaga programă de bacalaureat propusă de MENCS, dar și informații adiționale) – un auxiliar perfect in munca oricarui elev de liceu pentru a-si asigura rezultate de succes la examenul de bacalaureat și nu numai.

 

Cristian a creat acest ghid de chimie, studiind si analizand atent cerintele propuse de Ministerul Educatiei Nationale privind examenul de bacalaureat, si a depus un efort timp de 10 luni pentru a realiza o lucrare completa, foarte bine structurata, cu subiecte relevante care sa se adreseze elevilor de liceu si celor care isi sustin examenul de BAC. Perseverenta sa cat si dragostea pentru chimie nu au putut trece neobservate pe langa noi, astfel incat ii suntem alaturi si il incurajam sa mearga mai departe pentru a-si indeplini visul – acela de a ajunge cercetator in laboratoarele medicale ale Europei.

Haideti sa il sustinem impreuna pe Cristian si sa dam o sansa tuturor celor care vor sa reuseasca prin forte proprii, munca si constiinciozitate!

Pentru detalii si comenzi, ne puteti lasa un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/nutriviv.ro/) sau puteti trimite un mail la adresa de mail: contact@nutriviv.ro sau puteti completa formularul de pe site, urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp.

 

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata

UA-107089797-1